Daca iti plac burgerii mari, cu de toate, pregateste mai multi burgeri cu vita chiar la tine in bucatarie.
Ingrediente pentru burgerul dublu cu vita si branza
- 1 lingura ulei de masline
- 4 cepe mici, taiate
- 1 lingura zahar pudra
- 1 lingura otet balsamic
- 150 gr branza provolone
- 4 chifle pentru burgeri
- 1/2 cana rosii feliate
- 2 frunze salata verde iceberg, taiata
- 1/3 cana lapte
- 2 linguri paine alba (miez)
- 500 gr carne tocata vita
- 1 lingura sos worcestershire
- 1 lingura mustar de dijon
- 2 lingurite frunze de cimbru , taiate
-
1/4 cana frunze de patrunjel, taiate.
Cum se prepara burgerul dublu cu vita si branza
Caleste ceapa in ulei, apoi adauga zaharul si otetul balsamic. Fa 4 burgeri dintr-o compozitie pregatita dintr-un amestec de lapte, paine, carne, sos, mustar, cimbru si patrunjel. Pune branza pe fiecare burger, iar restul rade-o si pune deoparte.
Fa ceapa pe gratarul incins 6 minute, carnea de vita, 5, iar chiflele, 2 minute. Pune rosiile in chifla, salata, carne, branza rasa si ceapa. Adauga capacul si serveste cu cartofi prajiti .
Cum se servesc burgerul dublu de vita cu branza
Se servesc calzi.
Sursa foto: gorgeburger.com