Aperitive

#telina #aperitive #retete telina #telina umpluta

Fasii de telina umplute

Fasiile de telina umplute sunt o reteta gustoasa si sanatoasa, speciala pentru un aperitiv deosebit, pe care o vor indragi toti cei din familie, inclusiv cei mici.

Ingrediente pentru fasiile de telina umplute

  • 250 g de crema de branza
  • 2 linguri de smantana
  • 1/4 ceasca de nuca macinata
  • 20 de masline verzi, marinate cu ardei iute
  • 1 buchet tulpini de telina

Cum se prepara fasiile de telina umplute

Amesteca intr-un bol de marime medie crema de branza si smantana. Incorporeaza nucile macinate si maslinele, dupa ce le-ai taiat in bucatele mici.

Taie tulpinile de telina pe lungime si apoi transaza-le in bucati de marimea unui deget. Tine-le la macerat in apa rece cu gheata timp de 15 minute, pentru a se inmuia.

Umple "barcutele" de telina cu crema obtinuta din celelalte ingrediente.

Cum se servesc fasiile de telina umplute

Poti asezona telina umpluta cu putina verdeata, mararul este cel mai potrivit in combinatii de branza cu smantana. Daca ti-a mai ramas umplutura, o poti aseza pe cativa biscuiti sarati, este o combinatie delicioasa.

Sursa foto: artscrackers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare