Aperitive

#frittata #ardei #oua # frittata cu ardei # carnati picanti

Frittata cu ardei si carnati picanti

Frittata cu ardei si carnati picanti este ideala pentru un mic dejun copios. Se prepara rapid si este foarte gustoasa si aromata. Se serveste cu patrunjel tocat.

Ingrediente pentru frittata cu ardei si carnati picanti


40 ml ulei de masline
50 grame unt
1 ceapa feliata
2 catei de usturoi
250 grame cartofi feliati
1 ardei rosu
150 grame carnati picanti
nucsoara
paprica
6 oua
patrunjel tocat.

Cum se prepara frittata cu ardei si carnati picanti

Incinge uleiul de masline si untul intr-o tigaie. Caleste ceapa si usturoiul cateva minute, pana cand ceapa se inmoaie. Ai grija sa nu le arzi.

Adauga feliile de cartofi si ardei rosu si lasa pe foc timp de 10 minute, amestecand din cand in cand, pana cand cartofii s-au inmuiat.

Adauga apoi si carnatii si lasa pe foc 5 minute. Presara nucsoara si paprica. Toarna peste toate ingredientele ouale batute. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc cateva minute, pana cand tot oul se gateste.

Cum se serveste frittata cu ardei si carnati picanti

Frittata cu ardei si carnati picanti se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.