Frittata cu rosii, carnati si ciuperci este un fel de mancare potrivit pentru mic dejun sau brunch. Hranitoasa si satioasa, aceasta reteta de frittata este simplu de facut.
Ingrediente pentru frittata cu rosii, carnati si ciuperci
- 2 carnati mai putin grasi, taiati
- 4 felii bacon, fara grasime, taiate
- 150 gr ciuperci mici, taiate
- 8 albusuri de ou
- 3 lingurite lapte
- 2 X 400 gr fasole conserva
- 1 1/2 lingura paprika
-
1 legatura arpagic, taiat.
Cum se prepara frittata cu rosii, carnati si ciuperci
Incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Prajeste carnatii si baconul intr-o tigaie pana se fac aurii, amestecand mereu. Prajeste apoi ciupercile 5 minute. Pune intr-o tava cu hartie de copt ingredientele prajite.
Bate albusurile de ou cu lapte si adauga condimentele. Toarna compozitia in tava si adauga feliile de rosii ca un ultim strat. Da tava la cuptor pentru 25 de minute. Prajeste fasolea cu paprika intr-o tigaie.
Cum se serveste frittata cu rosii, carnati si ciuperci
Pune frittata in farfurii , adauga arpagicul taiat marunt si serveste alaturi fasolea condimentata.
Sursa foto: delish.com