Aperitive

# mic dejun cald #mic dejun #mic dejun rapid #mic dejun sanatos #aperitive

Fulgi de ovaz cu branza de capra, curmale, nuci si miere pentru un mic dejun perfect

Micul dejun trebuie sa fie satios si sa-ti ofere energie pentru intreaga zi. Daca doresti un mic dejun cald, dar hranitor, incearca aceasta reteta simpla dar hranitoare.

 

Ingrediente:

  • Un bol terci de ovaz
  • 1-2 linguri branza de capra, sfaramata
  • 1-2 linguri nuci tocate bucatele (crude sau coapte, dupa preferinta)
  • 3-4 curmale tocate in bucatele  
  • Miere, dupa gust

Cum se preara

Adauga terciul de ovaz intr-un bol si peste acesta presara ingredientele de mai sus. La final adauga miere, dupa preferinte. 

Tercul de ovaz se prepara foarte usor. Pune lapte sau lapte vegetal la fiert si adauga peste acesta fulgii de ovaz. Fierbe totul timp de 3 minute. Daca vrei sa prepari o reteta dulce poti adauga vanilie, rom sau alte arome. Daca vrei o reteta sarata, punei putina sare si piper. 

Sursa foto: bhg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare