Ingrediente pentru tartinele cu branza de capra si piersici
- 2 felii de paine prajita
- 2 linguri de ulei de masline
- 120 g de branza moale de capra
- 2 lingurite de cimbru proaspat
- 6 felii de piersica proaspata
- sare
- piper
Cum se prepara tartinele cu branza de capra si piersici
Tapeteaza o tava cu hartie pentru copt si asaza feliile de paine pe ea. Unge-le pe fiecare cu cate o lingura de ulei de masline. Amesteca branza de capra cu cimbrul, sarea si piperul pana cand devine cremoasa si intinde-o pe feliile de paine. Pune cate 3 felii de piersica pe fiecare tartina si coace-le in cuptorul preincalzit la 150 de grade timp de 2 minute sau pana cand se rumenesc marginile feliilor de paine.
Cum se servesc tartinele cu branza de capra si piersici
Aceste tartine delicioase se servesc calde, asa ca daca intentionezi sa le iei la un picnic, cel mai bine este sa le pui in caserole individuale termorezistente.
Sursa foto: foodwishes.blogspot.com