Hummusul de mazare este un aperitiv delicat, ideal pentru mesele festive. Se prepara repede si este foarte savuros. Se serveste cu lipii.
Ingrediente pentru hummusul de mazare
10 ml ulei de malsine
1 ceapa tocata
400 grame mazare
150 ml apa
20 grame tahini
menta
20 grame smantana
sare
piper.
Cum se prepara hummusul de mazare
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie. Adauga ceapa tocata si caleste pana devine moale si translucida, timp de 5 minute. Adauga mazarea si apa, acopera si lasa pe foc pana da in clocot.
Lasa pe foc timp de 5 minute si apoi scurge mazarea si ceapa.
Intr-un blender adauga ceapa si mazarea si amesteca. Adauga apoi restul de ingrediente si amesteca continuu pana obtii un piure.
Cum se serveste hummusul de mazare
Hummusul de mazare se serveste rece. Il poti stropi cu putin ulei de masline si presara cativa muguri de pin.
#hummus #mazare #retete #hummus mazare
Hummus de mazare
Hummus de mazare Hummusul de mazare este un aperitiv delicat, ideal pentru mesele festive. Se prepara repede si este foarte savuros. Se serveste cu lipii.- 2012-05-15 2012-05-15
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului