Aperitive

#spanac #hummus #hummus spanac

Hummus de spanac

Hummusul de spanac este un preparat sanatos, potrivit pentru cei care isi doresc sa slabeasca sau sa manance cat mai sanatos. Se prepara repede si este foarte satios. Se serveste cu lipii libaneze, morcovi si telina.


Ingrediente pentru hummusul de spanac

 

  • 400 grame naut din conserva;
  • 1 catel de usturoi;
  • 30 ml suc de lamaie;
  • 300 grame spanac;
  • ulei de masline;
  • sare;
  • piper.


Cum se prepara hummusul de spanac


Intr-un blender amesteca bine nautul din conserva pana obtii o pasta. Adauga apoi usturoiul si spanacul si amesteca bine.

Asezonzeaza cu sare si piper. Adauga si uleiul de masline si sucul de lamaie. Amesteca bine, pana obtii o pasta cremoasa si consistenta.


Cum se serveste hummusul de spanac


Hummusul de spanac se serveste ca atare, cu lipii libaneze si betisoare de morcovi si telina.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului