Aperitive

#icre #gris #suc rosii #ceapa

Icre de post

Icrele de post sunt usoare si se prepara foarte repede. Poate nu la fel de savuroase ca icrele obisnuite, cele in varianta de post au o savoare aparte.

Ingrediente pentru icrele de post
 

  • 200 grame gris
  • 300 grame suc de rosii
  • 50 ml ulei
  • o ceapa
  • sare
  • piper.


Cum se prepara icrele de post
 

Pune sucul de rosii sa fiarba la foc mic. Lasa-l sa fiarba pana da in clocot. Cand a dat in clocot, toarna grisul. Amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloase. Cand grisul este bine fiert, ia cratita de pe foc.

Adauga restul de ulei treptat, continuand sa amesteci bine ingredientele. Dupa ce ai incorporat uleiul in gris, adauga ceapa tocata si amesteca bine. La final adaugi sare si piper dupa gust.
 

Cum se servesc icrele de post
 

Icrele de post se servesc reci , pe felii de paine prajita.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.