Aperitive

#lipie #iaurt #feta #patrunjel #ridichi

Lipie cu sos de ridichi

Lipia cu sos de ridichi este un aperitiv usor de preparat si foarte gustos. Lipiile crocante si sosul cremos de ridichi si branza fac ca acest preparat sa fie preferatul copiilor.
 

Ingrediente pentru lipie cu sos de ridichi
 

 

Cum se prepara lipia cu sos de ridichi
 

Unge lipiile cu putin ulei de masline . Taie lipiile in triunghiuri. Aseaza lipiile pe o tava tapetata cu hartie de copt . Da la cuptorul incins pana devin crocante, timp de 10 minute.

Intre timp amesteca feta cu iaurtul, sucul de lamaie si restul de ulei de masline cu ajutorul unui blender. Amesteca pana obtii o pasta groasa. Trasfera pasta intr-un bol si amesteca cu feliile de ridichi si patrunjel.
 

Cum se serveste lipia cu sos de ridichi
 

Pe un platou asezi cateva tringhiuri de lipie crocanta si putin sos de ridichi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare