Aperitive

#acasa.ro #culinar #pesti #mancare #reteta

Oua umplute

De sfanta sarbatoare de Pasti, ouale vor fi nelipsite de pe masa crestinilor. Si totusi, ouale fierte se pot manca si altfel decat simple.

De ce ingrediente ai nevoie:
 

  • 6 oua
  • 30 grame pate de ficat
  • 4 linguri de maioneza
  • 3 linguri de smantana (optional)
  • patrujnel
  • sare, piper

 

Cum se prepara ouale umplute:

 

Se iau ouale si se fierb tari. Dupa ce au fiert, acestea se lasa sa se raceasca si se decojesc cu grija.

Ouale de taie pe jumatate, iar galbenusurile se pun intr-un bol si se amesteca cu ficatul, maioneza, smantana, sare dupa gust si patrunjel tocat.

Albusurile tari se umplu cu pasta facuta (cu o lingurita).
 

Cum se servesc ouale umplute:
 

Se orneaza, dupa preferinta cu o frunza de patrunjel, gogosar sau castravete, se baga 10 minute la frigider, dupa care se pot servi.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.