Aperitive

#oua #smantana #somon #oua umplute #aperitiv #maioneza #icre #lamaie #mustar

Oua umplute cu icre de somon

Ouale umplute cu icre sunt un aperitiv gustos si rafinat , pe care il poti face la o ocazie speciala. Este recomandat sa faci acest preparat cu ceva timp inainte, pentru a-l tine la frigider doua ore inainte de servire .
 

Ingrediente pentru oua umplute cu icre de somon
 

  • 24 oua fierte tari, decojite, taiate in jumatate
  • 2/3 cana smantana
  • 1/3 cana maioneza
  • 1/4 cana arpagic proaspat, taiat
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 2 lingurite suc proaspat de lamaie
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 400 gr icre de somon la conserva.
     

Cum se prepara ouale umplute cu icre de somon
 

Scoate cu o lingurita galbenusurile si pune-le intr-un castron, apoi paseaza-le cu o furculita. Ia 4 jumatati de albus de ou si taie-le marunt, apoi adauga-le in castron. Pune peste ele smantana, maioneza, arpagicul, mustarul, sucul de lamaie, sarea si piperul.

Amesteca bine toata compozitia. Umple albusurile de ou cu aceasta compozitie, apoi adauga la fiecare cate jumatate de lingurita de icre.

Da la frigider doua ore inainte de servire.
 

Cum se servesc ouale umplute cu icre de somon
 

Se servesc pe un platou, cu arpagic presarat, pentru culoare.
 

Sursa foto: foodbuzz.com
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.