Aperitive

#oua #smantana #somon #oua umplute #aperitiv #maioneza #icre #lamaie #mustar

Oua umplute cu icre de somon

Ouale umplute cu icre sunt un aperitiv gustos si rafinat , pe care il poti face la o ocazie speciala. Este recomandat sa faci acest preparat cu ceva timp inainte, pentru a-l tine la frigider doua ore inainte de servire .
 

Ingrediente pentru oua umplute cu icre de somon
 

  • 24 oua fierte tari, decojite, taiate in jumatate
  • 2/3 cana smantana
  • 1/3 cana maioneza
  • 1/4 cana arpagic proaspat, taiat
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 2 lingurite suc proaspat de lamaie
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 400 gr icre de somon la conserva.
     

Cum se prepara ouale umplute cu icre de somon
 

Scoate cu o lingurita galbenusurile si pune-le intr-un castron, apoi paseaza-le cu o furculita. Ia 4 jumatati de albus de ou si taie-le marunt, apoi adauga-le in castron. Pune peste ele smantana, maioneza, arpagicul, mustarul, sucul de lamaie, sarea si piperul.

Amesteca bine toata compozitia. Umple albusurile de ou cu aceasta compozitie, apoi adauga la fiecare cate jumatate de lingurita de icre.

Da la frigider doua ore inainte de servire.
 

Cum se servesc ouale umplute cu icre de somon
 

Se servesc pe un platou, cu arpagic presarat, pentru culoare.
 

Sursa foto: foodbuzz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete