Aperitive

#oua #hrean #maioneza

Oua umplute cu sos de hrean

Ouale umplute sunt un preparat de succes in orice ocazie. Incearca sa le faci cu sos de hrean , pentru o savoare deosebita. Se pregatesc usor, in doua 10 minute.


Ingrediente pentru oua umplute cu sos de hrean
 

 

  • 6 oua
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri ceapa tocata
  • 2 lingurite pasta de hrean
  • 2 linguri muraturi taiate marunt
  • 2 lingurite de mustar
  • sare dupa gust
  • paprica , masline, patrunjel sau arpagic pentru decorare


Cum se prepara ouale umplute cu sos de hrean


Fierbe ouale. Trebuie sa le fierbi suficient ca sa iasa tari. Raceste-le si decojeste-le. Taie ouale pe lungime , in doua jumatati. Scoate galbenusurile si pune-le separat, intr-un castron. Piseaza cu o furculita galbenusurile, pentru a le faramita bine. Pune apoi ceapa tocata marunt, maioneza, sosul de hrean, muraturile si mustarul.

Adauga sare dupa gust. Amesteca bine compozitia. Pune apoi compozitia in albusurile de oua. Foloseste paprica, masline, patrunjel sau arpagic ca sa le decorezi.


Cum se servesc ouale umplute cu sos de hrean


Se pun la frigider inainte de a fi servite.

 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.