Aperitive

#carnati #ceapa #paine

Pachetelul zilnic: rulouri cu carnati

Daca nu mai stii ce sa pregatesti pentru pachetelul zilnic si sandwinch-urile nu sunt suficient de consistente, fa niste rulouri cu carnati. Vor fi gata in aproape trei sferturi de ceas.

Ingrediente pentru pachetelul zilnic: rulouri cu carnati
 

  • 12 carnati
  • 2 felii de paine alba, faramitate
  • 2 linguri salvie taiata
  • 500 gr aluat patiserie
  • 3 linguri ceapa caramelizata
  • 1 ou batut usor
  • 2 linguri seminte de susan
  • faina
     

Cum se prepara rulourile cu carnati

Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Strange carnatii in pumn, pentru a framanta si a elasticiza carnea din ei, dand la o parte eventuala pielita. Cand obtii o pasta din carnea de la carnati, amesteca-o cu firmiturile de paine si cu salvia.
Intinde aluatul de patiserie in doua bucati rentangulare. Intinde aluatul pe o suprafata cu faina, pe lungime, astfel incat sa obtii 2 foi subtiri.

Apoi intinde ceapa peste fiecare foaie, lasand o margine de 2-3 cm. Intinde si carnea pe fiecare dintre foi, apoi ruleaza foile de aluat. La final, unge-le cu oul batut. Lipeste bine capetele si mai unge inca o data. Presara cu seminte de susan si taie rulourile de carnati in bucati, de marimea dorita de tine.

Da-le la cuptor 40 de minute, pana cand devin aurii si sunt patrunse bine.
 

Cum se servesc rulourile cu carnati
 

Se servesc dupa ce se racesc. Pot fi garnisite cu ketchup sau cu frunze de salata. De asemenea, poti adauga ridichi sau rosii cherry.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare