Aperitive

#paine #malai #faina

Paine din malai

Painea cu malai este un preparat special. Serveste-o calda , proaspat scoasa din cuptor si o vei savura impreuna cu familia si prietenii.


Ingrediente pentru painea cu malai
 

  • 250 grame malai
  • 85 grame faina integrala
  • 2 linguri bicarbonat de sodiu
  • 1 ou
  • 150 ml lapte
  • 425 grame iaurt natural
  • 115 grame ardei rosii, iuti
  • 1 cana mica boabe de porumb dulce
  • piper negru
  • sare


Cum se prepara painea cu malai


Ardeii iuti rosii trebuie spalati bine, uscati si taiati .

Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Unge tava de paine cu unt.  Pune intr-un castron faina si bicarbonatul. Adauga sare si piper dupa gust.

Pune in alt vas oul, laptele, iaurtul, ardeii si malaiul. Toarna apoi aceasta compozitie in cea cu faina si amesteca usor, cu atentie, pentru a omogeniza.

Toarna apoi compozitia in tava de paine si las-o in cuptor in jur de 30 de minute, pana capata o culoare aurie.


Cum se serveste painea din malai


Se serveste calda, taiata in bucati, de preferinta , patrate.
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.