Aperitive

#branza #retete #somon #paine prajita #somon afumat

Paine prajita cu somon afumat si branza de capra

Painea prajita cu somon afumat si branza de capra este un aperitiv ideal pentru petrecerile cu multi invitati. Se prepara rapid si este foarte gustoasa.

Ingrediente pentru painea prajita cu somon afumat si branza de capra


250 grame branza de capra
rozmarin
cimbru
20 grame coaja rasa de lamaie
20 ml ulei de masline
30 felii subtiri de paine
400 grame somon afumat
fasii subtiri de coaja de lamaie
sare
piper.

Cum se prepara painea prajita cu somon afumat si branza de capra

Intr-un bol amesteca branza de capra cu rozmarinul, cimbrul, coaja de lamaie. Asezoneaza cu sare si piper. Unge feliile de paine cu ulei de masline si aseaza intr-o tava. Da tava la cuptr pentru 10 minute, pana painea devine crocanta.

Presara apoi pe feliile de paine amestecul cu branza de capra. Deasupra aseaza si somonul feliat. Garniseste cu fasii de lamaie.

Cum se serveste painea prajita cu somon afumat si branza de capra

Painea prajita cu somon afumat si branza de capra se serveste ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare