Aperitive

#ciuperci #pate #branza

Pate de ciuperci

O reteta de pate de ciuperci este numai buna atunci cand vrei sa incerci niste aperitive noi. De asemenea, pateul de ciuperci este un preparat potrivit pentru vegetarieni . Se face foarte usor, in mai putin de 10 minute.


Ingrediente pentru pate de ciuperci
 

  • ciuperci maruntite
  • 2 linguri unt
  • 225 grame crema de branza
  • ½ lingura pudra curry
  • 1 lingura sos worcestershire
  • 1 lingurita vin alb
  • ½ cana arahide taiate


Cum se prepara pateul de ciuperci
 

Soteaza ciupercile in unt cam 5 minute, pana cand aceastea devin inchise la culoare. Transfera-le pe un prosop de hartie ca sa-si scurga grasimea.

Pune intr-un blender ciupercile, crema de branza, praful curry, sosul worcestershire si vinul alb. Mixeaza pentru a obtine o pasta omogena. Adauga apoi arahidele si da compozitia la frigider.


Cum se serveste pateul de ciuperci
 

Se serveste garnisit cu frunze de patrunjel. II poti pune si nasturel.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare