Aperitive

#pate #pastrav #maioneza

Pate de pastrav afumat

Pateul de pastravt afumat este un preparat foarte usor si rapid de facut. Pentru a fi cat mai cremos, foloseste maioneza si smantana. Pentru a-l condimenta, poti folosi atat legume, cat si mirodenii .

Ingrediente pentru pate de pastrav afumat
 

  • 2 bucati de pastrav afumat
  • 1 ceapa
  • ½ cana maioneza
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita paprika
     

Cum se prepara pateul de pastrav afumat
 

Inlatura pielea si oasele pestelui. Apoi foloseste carnea pastravului, impreuna cu restul ingredientelor, pentru a obtine un amestec fin, cu ajutorul unui blender.
 

Cum se serveste pateul de pastrav afumat
 

Se serveste pe paine. Poate fi folosit si ca aperitiv. Daca vrei, poti sa-l faci si mai atractiv amestecandu-l cu verdeata tocata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare