Aperitive

# pateu post # pateu conopida #pateu #retete post

Pateu de conopida

Pentru post, poti prepara un delicios pateu de conopida. Este o reteta usoara si satioasa, ideala pentru perioada postului. 

Ingrediente

500 de grame de conopida

o lingurita de mustar

o lingurita de turmeric

trei linguri de ulei

sare, piper

Mod de preparare: 

Fierbe conopida cu apa si sare si apoi las-o sa se scurga bine. Mixeaza buchetelele de conopida cateva minute pana cand obtii o pasta omogena. Adauga mustar,  turmeric si ulei si mai mixeaza-le o jumatate de minut. Adauga sare si piper dupa gust. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare