Aperitive

# pateu post # pateu conopida #pateu #retete post

Pateu de conopida

Pentru post, poti prepara un delicios pateu de conopida. Este o reteta usoara si satioasa, ideala pentru perioada postului. 

Ingrediente

500 de grame de conopida

o lingurita de mustar

o lingurita de turmeric

trei linguri de ulei

sare, piper

Mod de preparare: 

Fierbe conopida cu apa si sare si apoi las-o sa se scurga bine. Mixeaza buchetelele de conopida cateva minute pana cand obtii o pasta omogena. Adauga mustar,  turmeric si ulei si mai mixeaza-le o jumatate de minut. Adauga sare si piper dupa gust. 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.