Aperitive

#pateuri #masline #parmezan #aluat #aperitiv #pachetel

Pateuri cu masline si parmezan

Pateurile cu masline si parmezan pot fi o gustare buna in pachetelul de serviciu sau chiar un aperitiv inspirat. Preparatul necesita putine ingrediente si este ideal pentru cei carora le place pasta de masline.
 

Ingrediente pentru cu masline si parmezan
 

  • 1 foaie de aluat pentru pateuri
  • 3 linguri pasta de masline negre
  • 2/3 cana parmezan ras
  • piper negru macinat.
     

Cum se prepara pateurile cu masline si parmezan
 

Unge aluatul cu pasta de masline, apoi presara parmezanul ras si putin piper negru macinat. Ruleaza aluatul si apoi taie-l astfel incat sa obtii pateuri sub forma de , de 1 cm grosime.

Aseaza rulourile -o tava cu hartie de copt si da-le la cuptor la 200 grade Celsius, pentru 15 minute. Pateurile sunt gata cand au devenit crocante si aurii.
 

Cum se servesc pateurile cu masline si parmezan
 

Se servesc dupa ce s-au racit.
 

Sursa : recipestap.com
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.