Aperitive

#pateuri #ton #pateuri umplute #pateuri cu ton

Pateuri umplute cu ton

Pateurile umplute cu ton pot constitui un aperitiv sau o gustare potrivita pentru pachetelul de scoala sau de serviciu.


Ingrediente pentru cu ton

 

  • 185 gr ton in ulei;
  • 1 ceapa maruntita fin;
  • 2 oua fierte;
  • 3 linguri sos de tomate ;
  • ulei de masline;
  • 1 pachet foi pentru pateuri ;
  • 1 ou batut.


Cum se prepara pateurile cu ton


Pune ceapa la calit pana cand se inmoaie. Scurge tonul si adauga-l langa ceapa. Prajste 2 minute. Adauga oula fierte, taiate, apoi sosul de rosii, sare si piper. Lasa compozitia sa stea putin pentru a se raci. Incinge cuptorul la 180 grade Celsius.

Taie foile cu o ceasca pentru a obtine cerculete. Pune compozitia intr-o jumatate de cerculet, apoi acopera cu cealalta jumatate si lipeste marginile apasand cu degetele sau cu o furculita. Aseaza pateurile intr-o tava cu hartie de copt , unge-le cu ou si da-le la cuptor 15 minute, pana cand devin aurii.


Cum se servesc pateurile cu ton


Se servesc proaspete.

Sursa foto: whatscookingmexico.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului