Pateurile umplute cu ton pot constitui un aperitiv sau o gustare potrivita pentru pachetelul de scoala sau de serviciu.
Ingrediente pentru cu ton
- 185 gr ton in ulei;
- 1 ceapa maruntita fin;
- 2 oua fierte;
- 3 linguri sos de tomate ;
- ulei de masline;
- 1 pachet foi pentru pateuri ;
- 1 ou batut.
Cum se prepara pateurile cu ton
Pune ceapa la calit pana cand se inmoaie. Scurge tonul si adauga-l langa ceapa. Prajste 2 minute. Adauga oula fierte, taiate, apoi sosul de rosii, sare si piper. Lasa compozitia sa stea putin pentru a se raci. Incinge cuptorul la 180 grade Celsius.
Taie foile cu o ceasca pentru a obtine cerculete. Pune compozitia intr-o jumatate de cerculet, apoi acopera cu cealalta jumatate si lipeste marginile apasand cu degetele sau cu o furculita. Aseaza pateurile intr-o tava cu hartie de copt , unge-le cu ou si da-le la cuptor 15 minute, pana cand devin aurii.
Cum se servesc pateurile cu ton
Se servesc proaspete.
Sursa foto: whatscookingmexico.com