Aperitive

#miel #oua #branza #ulei de masline #spanac #parmezan #marar #placinta #usturoi

Placinta de miel, spanac si branza

Placinta de miel, spanac si branza este un preparat satios, potrivit pentru o masa copioasa . Pregateste aceasta placinta cu carne atunci cand vrei sa faci o surpriza frumoasa familiei tale.
 

Ingrediente pentru placinta de miel, spanac si branza
 

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 400 gr carne de miel , maruntita
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 300 gr frunze baby spanac
  • 1 cana branza ricotta
  • 4 albusuri de ou, batute usor
  • 2 linguri marar proaspat, taiat
  • 1/4 cana branza parmezan rasa
  • 2 foi placinta
  • frunze de salata verde.
     

Cum se prepara placinta de miel, spanac si branza
 

Unge o tava cu ulei si pune o hartie de copt. Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius . Incinge uleiul intr-o tigaie si pune carnea de miel si usturoiul. Amesteca si prajeste 5 minute. Adauga spanacul si lasa-l cam 2 minute, pana cand frunzele se inmoaie. Pune apoi compozitia intr-o strecuratoare si las-o cam 10 minute pentru a se raci. Apasa cu prosoape de hartie pentru a scapa de excesul de grasime.

Pune apoi carnea intr-un castron, adauga branza ricotta, albusurile, mararul, feta si parmezanul. Pune piper dupa gust si apoi amesteca. Intinde amestecul pe o foaie de placinta intinsa in tava. Acopera cu o alta foaie de placinta. Unge-o cu ulei si da tava cuptor pentru 50 de minute.
 

Cum se serveste placinta de miel, spanac si branza
 

Placinta de miel, spanac si branza se serveste rece, cu salata.



Sursa foto: theosmetrorestaurant.com
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.