Aperitive

#porumb in stil cubanez #porumb fript cu parmezan #porumb cu parmezan #porumb fript #retete porumb #porumb

Porumb fript, in stil cubanez

Porumbul fript este deliciul zilelor de vara. Dulceata acestuia se combina perfect cu aroma untului si gustul usor picant al parmezanului amestecat cu paprika, intr-o reteta cubaneza de exceptie. Iata de ce ai nevoie.

Ingrediente pentru porumbul fript in stil cubanez

  • 4 stiuleti de porumb
  • 2 linguri unt topit
  • ¼ cana parmezan
  • 1 lingurita paprika
  • sare
  • o lime taiata in sferturi

Cum se prepara porumbul fript in stil cubanez

Curata stiuletii de porumb de foi si indeparteaza matasea. Spala-i foarte bine si lasa-i la scurs.

Pune porumbul pe gratarul incins si frige-l bine pe toate partile. Cand este gata, unge-l cu unt, adauga sare si tavaleste-l prin parmezanul amestecat cu paprika.

Cum se serveste porumbul fript in stil cubanez

Serveste porumbul cald, alaturi de felii de lime.

Sursa foto: bonappetit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare