Aperitive

#sunca # crist-tim # reteta sandwich

Recomandari de la Family Sunca, cu drag

Nimic nu este parca mai ademenitor si mai gustos, atunci cand ti-e foame, decat un sandwich bun, facut acasa. Toata lumea il adora, chiar si cei mofturosi, este usor de pregatit si, daca folosesti ingrediente proaspete si de calitate, fara sa adaugi sosuri grele, cu siguranta poate constitui o masa sanatoasa, alaturi de o salata.

Noul produs premium Family Sunca, de la Cris-Tim , este un preparat din carne de porc, consistent si apetisant care iti vine in ajutor in prepararea gustarii preferate de milioane de oameni din lume. Cu un gust fin si cuceritor, aceasta sunca delicioasa contine 71% pulpa de porc si foarte putine grasimi – sub 3% - fiind astfel potrivita pentru fiecare membru al familiei tale.

Schimba rutina zilnica si bucura-te de o gustare savuroasa si distractiva alaturi de cei dragi, incercand Croque Monsieur, celebra reteta clasica de sandwich, tipic frantuzeasca in varianta pe care ti-o recomanda Family Sunca. Fara indoiala iti va lasa gura apa!

Ingrediente:

  • 2 lingurite de unt
  • 2 lingurite de faina
  • 1 ½ cani de lapte
  • 1 varf de cutit de sare, piper proaspat macinat, sau mai mult, dupa gust
  • 170 g de branza Gruyere, razuita (aprox. 1 ½ cani razuita)
  • ¼ cana de parmezan
  • 8 felii de paine frantuzeasca sau italiana
  • 350 g de sunca Family Sunca, taiata in felii
  • Mustar Dijon

Preincalzeste cuptorul la 200°C.

Prepara sosul Béchamel topind untul intro tigaie mica, la temperatura scazuta, pana incepe sa faca bule. Adauga faina si gateste timp de 2 minute, amestecand pana la omogenizare. Toarna usor laptele si bate cu telul compozitia, continuu, pana cand aceasta capata consistenta. Ridica de pe foc tigaia si presara sare si piper. Adauga parmezanul si un sfert de cana de branza Gruyère razuita si apoi lasa deoparte.

Asaza feliile de paine pe o tava si coace-le in cuptor, cateva minute pe fiecare parte, pana se rumenesc usor. Pentru un plus de aroma poti unge feliile cu unt inainte de a le baga in cuptor.

Intinde mustarul in strat subtire pe 4 dintre feliile de paine scoase din cuptor, adauga Family Sunca si presara deasupra aproximativ o cana din branza Gruyère ramasa. Acopera fiecare tartina cu restul feliilor de paine prajita.

Adauga cu lingura sosul Béchamel deasupra fiecarui sandwich şi presara restul de branza Gruyère ramasa. Asaza tartinele pe o tigaie grill, coace-le timp de 5 minute si apoi da-le la cuptor pentru inca 3 minute, pana cand toppingul de branza devine usor aramiu.

Gata, pofta buna! Nu-i asa ca abia astepti sa o incerci?

 

Disponibila in trei variante de ambalare, vrac, la vitrina asistata, sau feliata, in ambalaje home-made de 80g si fresh box (resigilabil) de 150g, noua Family Sunca este cel mai bun partener al tau cand vine vorba de gustari apetisante si sanatoase. Si nu intamplator alegi un produs Cris-Tim! Cu o istorie de 20 de ani in industrie, acesta este liderul pietei romanesti de mezeluri, oferind intotdeauna consumatorilor sai produse sigure, proaspete si savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului