Aperitive

#cartofi #patrunjel #ceapa #post

Reteta de post: Cartofi lyonezi

Cartofii lyonezi se prepara foarte repede si sunt ideali pentru cei care tin post. Acest preparat este si pe gustul vegetarienilor. Cartofii lyonezi se servesc fierbinti, cu patrunjel pe deasupra.
 

Ingrediente pentru cartofii lyonezi
 

Cum se prepara cartofii lyonezi
 

Intr-o tigaie incinge margarina. Adauga ceapa si caleste-o pana devine aurie. Adauga feliile de cartofi copti . Lasa pe foc timp de 5 - 10 minute , amestecand continuu. Adauga sare si piper.

La final, presara patrunjel.
 

Cum se servesc cartofii lyonezi
 

Cartofii lyonezi se servesc calzi, cu patrunjel tocat pe deasupra.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.