Aperitive

#usturoi #briose #parmezan #spanac #lapte #retete pentru copii

Reteta pentru copii: Briose cu spanac si parmezan

Briosele cu spanac si parmezan sunt usor de realizat si foarte gustoase. La prepararea lor pot participa si copiii, care se vor distra modeland pesmetul pe fundul tavilor de briose . Aceste briose se pot servi atat simple, cat si cu un pahar de lapte, dimineata la micul dejun.
 

Ingrediente pentru briose cu spanac si branza
 

 

Cum se prepara briosele cu spanac si parmezan
 

Unge o tava cu forme de briose cu putin ulei. Tapeteaza apoi formele cu pesmet.

Intr-o tigaie incinge putin ulei de masline si caleste ceapa timp de 5 minute . Adauga apoi piureul, spanacul, usturoiul, sarea si piperul.

Intr-un bol combina laptele cu ouale. Amesteca bine. Adauga apoi parmezanul. Toarna aceasta compozitie peste ceapa si spanac. Amesteca totul bine.

Toarna apoi compozitia in formele de briose. Da tava la cuptorul incins pentru 30 - 35 de minute.
 

Cum se servesc briosele cu spanac si parmezan
 

Briosele cu spanac si parmezan se servesc ca atare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului