Daca vrei sa pregatesti o gustare pentru cei mici, poti face un sandwich gustos cu sunca si mustar de Dijon. Ingredientele sunt simple, iar preparatul este gata in aproximativ 10 minute.
Ingrediente pentru sandwich cu sunca pentru copii
- 1 lingura arpagic tocat
- 2 linguri maioneza din ulei de canola
- 1 lingurita mustar de Dijon
- 8 chifle
-
115 grame sunca feliata subtire.
Cum se prepara sandwich-ul cu sunca pentru copii
Incalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Amesteca arpagicul cu maioneza si mustarul. Taie chiflele la jumatate, fara sa ajungi pana in partea cealalta cu taietura.
Pune chiflele cu miezul in jos pe o tava cu hartie de copt si lasa-le in cuptor 5 minute pentru a deveni aurii si crocante. Intinde amestecul de maioneza pe miezul de paine.
Adauga sunca si serveste.
Cum se serveste sandwich-ul cu sunca pentru copii
Se serveste imediat.
Sursa foto: examiner.com
Autor: Andra Rotaru