Aperitive

#arpagic #branza #rosii #retete de 1 martie

Retete de 1 Martie: rosii umplute

Pentru cateva aperitive atractive la incpeut de primavara, incearca o reteta foarte simpla, de rosii umplute . Preparatul este gata in mai putin de un sfert de ora.

Ingrediente pentru rosii umplute
 

  • 5 rosii coapte, egale
  • 5 rosii cherry
  • 200 gr branza de capra
  • ½ legatura arpagic
  • sare si piper dupa gust
     

Cum se prepara rosiile umplute de martisor
 

Taie un capac mic la fiecare rosie, dintre cele obisnuite. Cu o spatula, scoate miezul rosiilor.

Amesteca branza de capra cu arpagicul tocat, apoi adauga sare si piper.

Umple rosiile cu compozitia de branza. Apoi, in loc de capac, astupa-le cu cate o rosie mica (cherry). Foloseste un tub (de decorare a torturilor cu frisca) pentru a orna marginea cu branza sub forma de lacrimi, margele sau ce doresti tu.
 

Cum se servesc rosiile umplute de Martisor
 

Se servesc imediat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului