Aperitive

#rosii #parmezan #oregano #cuptor

Rosii cu parmezan la cuptor

Parmezanul ras si uleiul de masline transforma rosiile in aperitivul ideal pentru zilele de vara. Acest preparat poate fi servit si ca sandwich. Aseaza rosiile intre doua felii de paine taraneasca crocanta si vei obtine o gustare savuroasa.

 

Ingrediente pentru rosii cu parmezan la cuptor

 

  • 4 rosii, taiate orizontal
  • 100 grame parmezan ras
  • 1 lingura oregano
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline .

 

Cum se prepara rosiile cu parmezan la cuptor

 

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Intr-o tava, aseaza rosiile taiate. Adauga in fiecare felie de rosie parmezan, oregano, sare si piper. Stropeste apoi fiecare felie de rosie cu ulei de masline. Lasa rosiile la cuptor, timp de 15 minute.

 

Cum se servesc rosiile cu parmezan la cuptor

 

Rosiile cu parmezan la cuptor se servesc ca atare, alaturi de alte aperitive .

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.