Aperitive

#rosii #branza #rosii umplute #verdeata si branza

Rosii umplute cu verdeata si branza

Rosiile umplute cu verdeata si branza constituie un preparat perfect pentru a fi servit ca aperitiv la o masa in orice sezon.


Ingrediente pentru rosii umplute

 

  • ulei de masline
  • 2 rosii mari
  • 3/4 cana verdeturi (tip patrunjel)
  • 2 catei usturoi, tocati fin
  • 1/2 cana pesmet
  • 1/4 cana branza mozzarella , taiata si rasa
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1/8 cana parmezan ras
  • sare si piper pentru gust


Cum se prepara rosiile umplute


Incalzeste cuptorul la 220 grade Celsius si unge o tava cu ulei. Taie rosiile in jumatate , pe orizontala si scobeste miezul cu o lingura. Presara peste rosii putina sare si piper. Taie fin pulpa de rosii pe care ai scos-o.

Adauga peste aceasta verdeata tocata, usturoiul, pesmetul, branza, oregano, sare si piper. Amesteca bine si apoi umple fiecare jumatate de rosie cu aceasta compozitie. Adauga la final restul de pesmet si stropeste rosiile cu putin ulei de masline. Da rosiile umplute la cuptor pentru jumatate de ora, pana devin aurii.


Cum se servesc rosiile umplute


Se servesc la temperatura camerei.

Sursa foto: teacher-chef.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.