Aperitive

#ardei #retete #ansoa #rulouri #rulou #rulouri cu ansoa

Rulouri cu ansoa si ardei

Rulourile cu ansoa si ardei sunt usor de preparat, gustoase si racoritoare. Sunt ideale pentru aperitivele de la mesele festive.

Ingrediente pentru rulourile cu ansoa si ardei


1 ardei rosu
10 ml ulei de masline
6 felii de ciabatta
6 fileuri de ansoa
1 lamaie feliata
6 capere.

Cum se prepara rulourile cu ansoa si ardei

Incinge cuptorul la 200 de grade si tapeteaza o tava cu hartie de copt. Unge ardeiul iute cu ulei de masline, aseaza in tava si da la cuptor pentru 25 de minute. Cand este gata, pune intr-o punga de plastic si lasa sa se raceasca.

Prajeste feliile de ciabatta. Cand ardeiul s-a racit, decojeste-l si taie-l in 6 felii. Ruleaza apoi fiecare fasie de ardei cu un file de ansoa. Pe un platou aseaza feliile de lamaie si aranjeaza deasupra rulourile de ardei cu ansoa. Deasupra presara caperele.

Cum se servesc rulourile cu ansoa si ardei

Rulouri cu ansoa si ardei se servesc cu ciabatta prajita.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului