Aperitive

#branza #ciuperci #rulouri #aperitive

Rulouri cu branza si ciuperci

Rulourile cu branza si ciuperci arata foarte bine si pot fi servite ca gustare la o masa festiva. Acest fel de mancare se face cu blat pentru pizza.


Ingrediente pentru rulouri cu branza si ciuperci

  • 2 cani ciuperci maruntite
  • 1/2 cana ceapa verde maruntita
  • 1 lingurita de unt
  • 225 gr crema de branza
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 aluat subtire pentru pizza
  • 1 ou
  • 1 lingurita de apa
  • 2 linguri mac


Cum se prepara rulourile cu branza si ciuperci

Pune intr-o tigaie untul impreuna cu ciupercile si ceapa verde. Lasa-le sa se inmoaie. Pune aceasta compozitie intr-un castron, impreuna cu crema de branza si niste sare. Intinde compozitia pe blatul pentru pizza. Ruleaza aluatul si sigileaza marginile ruloului obtinut. Taie ruloul felii si pune-le cu grija intr-o tava pe hartie de copt unsa cu ulei.

Amesteca oul cu apa si, cu ajutorul unei pensule, unge rondelele din tava. Presara seminte de mac. Da tava la cuptor 12 minute la 220 gr Celsius. Scoate tava si las-o sa se raceasca putin.


Cum se servesc rulourile cu branza si ciuperci

Rulourile se servesc la temperatura camerei, ca aperitiv la o masa festiva sau ca gustare la o petrecere.

Sursa foto: foodgawker.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare