Aperitive

#aluat #sunca #branza #ciuperci

Rulouri cu sunca, branza si ciuperci

Rulourile cu sunca, branza si ciuperci sunt ideale ca aperitivie la mesele festive. Au un gust bun si se prepara repede. Le poti servi si cu putina smantana, parmezan ras si patrunjel.
 

Ingrediente pentru rulourile cu sunca, branza si ciuperci
 

  • 250 ml lapte
  • 10 grame unt
  • 10 grame faina
  • 150 grame ciuperci, taiate in cubulete
  • 10 ml ulei de masline
  • 150 grame sunca
  • 100 grame branza, taiata in cubulete
  • tarhon
  • patrunjel
  • 500 grame
  • 1 ou batut.

 

Cum se prepara rulourile cu sunca, branza si ciuperci
 

Din unt si faina formeaza o pasta. Pune laptele la fiert si lasa-l pe foc pana sa in clocot. Adauga apoi pasta din unt si faina. Amesteca continuu, timp de 5 minute. Rastoarna sosul intr-un bol.

Intr-o tigaie prajeste ciupercile timp de 5 minute. Intr-un bol amesteca sunca cu branza si ciupercile. Adauga apoi treptat si sosul din lapte. Amesteca bine, pana totul se incorporeaza frumos. Adauga apoi tarhonul si patrunjelul.

Intinde aluatul pe o suprafata tapetata cu faina. Taie apoi mai multe triunghiuri. Pe fiecare triunghi aseaza cate o lingurita din compozitie. Ruleaza aluatul. Unge apoi rulourile cu oul batut. Lasa rulourile la rece timp de 30 de minute.

Aseaza apoi rulourile intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt . Da tava la cuptor timp de 35 - 40 de minute.
 

Cum se servesc rulourile cu sunca, branza si ciuperci
 

Rulourile cu sunca, branza si ciuperci se servesc ca atare, calde.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare