Aperitive

#mozzarella #ricotta #rulouri curcan #curcan mozarella

Rulouri de curcan cu ricotta, mozzarella si busuioc

Rulourile de curcan constituie un pranz delicios atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Cu arome desavarsite de ricotta si mozzarella, la care se adauga prospetimea busuiocului, acest pranz i-ar incanta pana si pe cei mai pretentiosi invitati.
 

Ingrediente pentru rulouri de curcan cu ricotta, mozzarella si busuioc

 

  • 1/2 piept de curcan
  • 250 g pesmet
  • 6 linguri de parmezan ras
  • 250 g spanac proaspat
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g branza ricotta semidegresata
  • 2 albusuri
  • 100 g mozzarella
  • 250 g sos de rosii
  • busuioc proaspat
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare, piper

 

Cum se prepara rulourile de curcan cu ricotta, mozzarella si busuioc


Taie pieptul de curcan in felii. Toaca spanacul proaspat si caleste-l 2-3 minute in 2 linguri de ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Amesteca spanacul calit impreuna cu ricotta, parmezan, sare si piper.

Unge un vas termorezistent cu ulei, umple feliile de curcan cu spanac si ricotta, trece rulourile prin albus de ou batut, apoi prin pesmet si asaza-le in vas. Dupa 25 de minute la cuptor, scoate vasul si toarna sos de rosii peste rulouri si asaza cate o felie de mozzarella pe fiecare rulou.

Cum se servesc rulourile de curcan cu ricotta, mozzarella si busuioc


Rulourile de curcan cu ricotta si mozzarella se servesc fierbinti, cu busuioc proaspat tocat deasupra.

Sursa foto: pinchofyum.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare