Aperitive

#retete #sparanghel #rulouri #rulouri foitaj #prosciutto crudo

Rulouri din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto crudo

Rulourile din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto crudo se pregatesc atunci cand vrei sa le oferi invitatilor tai niste aperitive speciale.

Ingrediente pentru rulourile din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto

10 tulpini sparanghel

1 aluat foitaj

20 felii prosciutto crudo, feliat subtire

200 g parmezan ras

1 ou

Cum se prepara rulourile din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto

Lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei, iar intre timp, curata sparanghelul, taie-i varfurile, imparte-l in jumatati si opareste-l in apa clocotita, circa 3 minute.

Scurge sparanghelul de apa.

Taie aluatul de foitaj in dreptunghiuri de dimensiuni egale, pune in mijlocul lor cate-o felie de prosciutto, presara parmezanul ras, apoi pune si cate-o jumatate de sparanghel. Ruleaza foile de foitaj, astfel incat sa obtii un rulou.

Unge rulourile cu ou si da-le la cuptor, la foc mediu, circa 30 de minute.

Cum se servessc rulourile din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto

Serveste rulourile calde sau reci, dupa preferinta.

Foto: babble.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare