Aperitive

#icre #peste #salata

Salata de icre

Salata de icre de peste este una dintre cele mai cautate feluri de mancare. Aceasta este un aperitiv foarte gustos si hranitor, fiind si mai apetisanta in varianta pregatita acasa.
 

Ingrediente pentru salata de icre:
 

  • 100-150 de grame de icre
  • 350-450 de grame de ulei
  • o lamaie de la care se va folosi sucul
  • o ceapa
  • o rosie, un ardei gras, pentru ornat.
     

Cum se prepara salata de icre:
 

  • Freaca icrele cu lingura sau cu mixerul. Nu folosi blenderul sau cu robotul de bucatarie pentru ca nu se vor lega bine.
     
  • Adauga pe rand ulei si suc de lamaie stors direct din jumatatea de lamaie.
     
  • Amesteca-le astfel incat sa fie tari si cu un aspect pufos.
     
  • La final adauga sare dupa gust, o ceapa taiata marunt sau data pe razatoare, amestecand bine.
     
  • Da-o la frigider pana la servire.
     

Cum se serveste salata de icre:
 

Se poate servi pe felii de paine alba, neagra sau paine prajita, ornand feliile cu rosii, ardei grasi sau castraveti.
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.