Aperitive

#branza #sfecla #smantana #sfecla rosie

Sfecla rosie umpluta cu smantana si branza

Sfecla umpluta cu smantana si branza este un aperitiv aspectuoas, dar si foarte sanatos.

Ingrediente pentru sfecla umpluta cu smantana si barnza

6 sfecle mici (rotunde)

1 ceasca smantana

1 ceasca branza grasa de vaci

sare

piper

verdeata

capere

Cum se prepara sfecla umpluta cu smantana si branza

Spala bine sfeclele cu un buretel de sarma, astfel incat sa nu ramana pamant, apoi pune-le la fiert pana se inmoaie bine.

Scoate sfeclele din apa, curata-le de coaja si scobeste-le in mijloc cu un cutit ascutit, cat mai sunt calde.

Intr-un bol, amesteca smantana cu branza, apoi potriveste de gust cu sare si piper. Umple sfeclele cu aceasta umplutura, apoi lasa-le la rece pana in momentul servirii.

Cum se serveste sfecla umpluta cu smantana si branza

Serveste sfecla decorata cu capere si verdeata proaspata.

Foto: momwhats4dinner.com
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.