Sfecla umpluta cu smantana si branza este un aperitiv aspectuoas, dar si foarte sanatos.
Ingrediente pentru sfecla umpluta cu smantana si barnza
6 sfecle mici (rotunde)
1 ceasca smantana
1 ceasca branza grasa de vaci
sare
piper
verdeata
capere
Cum se prepara sfecla umpluta cu smantana si branza
Spala bine sfeclele cu un buretel de sarma, astfel incat sa nu ramana pamant, apoi pune-le la fiert pana se inmoaie bine.
Scoate sfeclele din apa, curata-le de coaja si scobeste-le in mijloc cu un cutit ascutit, cat mai sunt calde.
Intr-un bol, amesteca smantana cu branza, apoi potriveste de gust cu sare si piper. Umple sfeclele cu aceasta umplutura, apoi lasa-le la rece pana in momentul servirii.
Cum se serveste sfecla umpluta cu smantana si branza
Serveste sfecla decorata cu capere si verdeata proaspata.
Foto: momwhats4dinner.com
#branza #sfecla #smantana #sfecla rosie
Sfecla rosie umpluta cu smantana si branza
Sfecla rosie umpluta cu smantana si branza Sfecla umpluta cu smantana si branza este un aperitiv aspectuoas, dar si foarte sanatos.- 2012-04-26 2012-04-26
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului