Aperitive

#sfecla rosie #sfecla #retete sfecla #sfecla umpluta

Sfecla umpluta cu branza

Sfecla umpluta cu branza este un preparat vegetarian delicios. Reteta sa este simpla si accesibila.


Ingrediente pentru sfecla umpluta cu branza

  • 2 buc. sfecla (2x 150 g)
  • 160 g branza de capra
  • 50 g nuci tocate
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei de nuci
  • frunze proaspete de menta
  • sare
  • piper


Cum se prepara sfecla umpluta cu branza

Spala sfecla cu apa rece, apoi curat-o de coaja si pune-o la copt, la 180 de grade, circa 20 de minute.

Intre timp, pregateste amestecul de branza, mixand branza de capra cu nucile tocate.

Pentru dressing, amesteca otetul cu uleiul de nuci, sare si piper.

Scoate bucatile de sfecla de la cuptor, apoi taie-le pe orizontal, sub forma de rondele groase. Pune umplutura de branza si nuci intre aceste rondele.

Stropeste aperitivele cu dressingul pregatit mai devreme.


Cum se serveste sfecla umpluta cu branza

Serveste acest aperitiv cu felii de bagheta crocanta si decor de frunze proaspete de menta.

Sursa foto: wendyseewendydo.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.