Aperitive

#maioneza #prosciutto #sparanghel

Sparanghel invelit in prosciutto

Sparanghelul invelit in prosciutto este ideal pentru aperitiv. Este potrivit si pentru ocaziile speciale, cand ai invitati. Il poti servi alaturi de alte aperitive , sau cu diverse sosuri.
 

Ingrediente pentru sparanghel invelit in prosciutto
 

  • 20 de bucati de sparanghel
  • 20 felii prosciutto
  • 75 grame maioneza
  • 5 catei de usturoi
  • o bagheta, taiata in felii micute.

 

Cum se prepara sparanghelul invelit in prosciutto
 

Intr-o cratita fierbe putina apa. Adauga sparanghelul si lasa-l sa fiarba cateva minute, pana devine moale. Cand este gata, scoate-l si apa. Spala-l apoi sub jet de apa rece. Lasa-l sa se scurga.

Inveleste apoi fiecare fir de sparanghel in cate o felie de prosciutto.

Intr-un bol amesteca maioneza cu usturoiul pisat.
 

Cum se serveste sparanghelul invelit in prosciutto
 

Sparanghelul invelit in prosciutto se serveste cu maioneza si felii de paine prajita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare