Tarta cu pui si bacon este potrivita pentru cinele tarzii. Se prepara repede si este foarte gustoasa si aromata. Se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
Ingrediente pentru tarta cu pui si bacon
200 grame bacon feliat
2 cepe tocate
1 mere feliate
300 grame piept de pui prajit
aluat pentru tarta
150 grame cascaval
patrunjel
cimbru
sare
piper.
Cum se prepara tarta de pui cu bacon
Intr-o tigaie, prajeste baconul pana devine crocant. Scoate baconul pe servetele din hartie si scurge de excesul de ulei. Adauga in tigaie si ceapa si merele si caleste cateva minute.
Adauga apoi puiul, ardeiul si cimbrul. Asezoneaza cu sare si piper. Intr-o tava intinde aluatul si inteapa cu furculita din loc in loc. Umple apoi aluatul cu compozitia cu pui. Deasupra presara cascavalul si piperul.
Da tava la cuptorul incins si lasa timp de 20 de minute. Scoate tava, presara baconul si mai da la cuptor timp de 10 minute.
Cum se serveste tarta cu pui si bacon
Tarta cu pui si bacon se serveste cu patrunjel pe deasupra.