Aperitive

#tarta #tarta cu ceapa #tarta cu feta

Tarte cu ceapa si feta

Tartele cu ceapa si feta sunt un preparat ideal pentru serile in care nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie. Se prepara rapid, sunt delicioase si se servesc cu salata verde.


Ingrediente pentru tartele cu ceapa si feta

  • 400 grame aluat
  • 250 grame chutney de ceapa
  • 2 cartofi fierti si feliati
  • 100 grame feta
  • 4 felii de bacon
  • 1 ramurica de rozmarin
  • salata verde


Cum se prepara tartele cu ceapa si feta

Incinge cuptorul la 180 de grade. Intinde aluatul intr-o tava si unge cu ceapa caramelizata. Adauga feliile de cartof, feta faramitata si baconul.

Presara rozmarinul si asezoneaza cu sare si piper. Da tava la cuptor pentru 30 de minute. Dupa ce scoti tarta de la cuptor, taie in mai multe patratele.


Cum se servesc tartele cu ceapa si feta

Tartele cu ceapa si feta se servesc cu salata verde cu lamaie si ulei de masline.

Sursa foto: uktv.co.uk

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.