Aperitive

#tartine #aperitive #tartine cu icre rosii #icre rosii

Tartine cu icre rosii

Tartinele cu icre rosii sunt unele dintre aperitivele care, pe cat de simplu si rapid se prepara, pe atat de impresionant este efectul lor printre invitati si membrii familiei. Tartinele cu icre de Manciuria par sofisticate si pretentioase, dar in realitate, sunt gustarile care te scapa rapid din incurcatura atunci cand ai musafiri.


Ingrediente pentru tartine cu icre rosii

  • 4 felii de paine integrala
  • un borcanel mic de icre rosii (de Manciuria)
  • unt
  • masline
  • 3-4 felii de somon fume (optional)

Cum se prepara tartinele cu icre rosii

Decupeaza coaja feliilor de paine si da-o la o parte. Taie miezul in diverse forme (dupa preferinte): patrate, rotunde, triunghiulare. Poti praji bucatile de paine pentru tartine, insa nu este obligatoriu.

Unge bucatelele de paine cu foarte putin unt, adauga o fasiuta de somon deasupra (optional) si presara cateva boabe de icre rosii. Decoreaza-le cu bucatele de masline si asaza-le pe un platou.

Cum se servesc tartinele cu icre rosii

Tartinele cu icre rosii reprezinta o reteta extrem de versatila, iar ingredientele pot varia in functie de gusturi si preferinte. Se mai pot servi si cu felii de castraveti sau creveti, dar un lucru este cert: sunt delicioase alaturi de un pahar de sampanie.

Sursa foto: best-recipes.salamandra-review.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare