Aperitive

#naut #sare #ulei de masline #usturoi #chimion

Gustare italieneasca: naut prajit

Iti place sa rontai ceva in fata televizorului dar te-ai plictisit de floricele si alune? Incearca o gustare italieneasca, din naut prajit . Reteta este simpla, iar preparatul va fi gata in doar 10 minute.

Ingrediente pentru naut prajit
 

  • 1 cana naut
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingura frunze proaspete de cimbru
  • 1 ½ lingurita chimion macinat
  • sare si piper dupa gust
     

Cum se prepara nautul prajit
 

Spala bine nautul, apoi usuca-l cu ajutorul unor prosoape de hartie .

Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu si pune nautul impreuna cu celelalte ingrediente. Scutura din cand in cand tigaia, pana cand boabele incep sa sara.

Scurge apoi boabele de lichid si pune-le intr-un castron. Daca mai este nevoie, adauga sare sau piper.
 

Cum se serveste nautul prajit
 

Se serveste imediat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului