Ouale umplute cu peste se prepara usor si sunt ideale ca aperitiv pentru zilele festive. Pentru umplurea lor, poti folosi orice tip de peste iti place. Ouale se servesc alaturi de alte aperitive, pe frunze de salata verde .
Ingrediente pentru oua umplute cu peste
- 12 oua
- 250 grame fumat
- 125 grame crema de branza
- 40 grame maioneza
- 10 grame sos picant
- 200 grame caviar
- sare
-
piper.
Cum se prepara ouale umplute cu peste
Fierbe ouale. Curata-le de coaja, taie-le pe jumatate si scoate galbenusul.
Iintr-un bol amesteca jumatate din cantitatea de galbenusuri, pestele afumat, crema de branza, sosul picant, sarea si piperul. Amesteca toate ingredientele foarte bine.
Umple apoi fiecare ou cu aceasta compozitie. Deasupra pune si o lingurita de caviar.
Inainte de le servi, lasa ouale cel putin 30 de minute la frigider.
Cum se servesc ouale umplute cu peste
Ouale umplute cu peste se servesc pe frunze de salata verde.