Ouale umplute sunt un preparat de succes in orice ocazie. Incearca sa le faci cu sos de hrean , pentru o savoare deosebita. Se pregatesc usor, in doua 10 minute.
Ingrediente pentru oua umplute cu sos de hrean
- 6 oua
- 2 linguri maioneza
- 2 linguri ceapa tocata
- 2 lingurite pasta de hrean
- 2 linguri muraturi taiate marunt
- 2 lingurite de mustar
- sare dupa gust
- paprica , masline, patrunjel sau arpagic pentru decorare
Cum se prepara ouale umplute cu sos de hrean
Fierbe ouale. Trebuie sa le fierbi suficient ca sa iasa tari. Raceste-le si decojeste-le. Taie ouale pe lungime , in doua jumatati. Scoate galbenusurile si pune-le separat, intr-un castron. Piseaza cu o furculita galbenusurile, pentru a le faramita bine. Pune apoi ceapa tocata marunt, maioneza, sosul de hrean, muraturile si mustarul.
Adauga sare dupa gust. Amesteca bine compozitia. Pune apoi compozitia in albusurile de oua. Foloseste paprica, masline, patrunjel sau arpagic ca sa le decorezi.
Cum se servesc ouale umplute cu sos de hrean
Se pun la frigider inainte de a fi servite.