Aperitive

#oua #hrean #maioneza

Oua umplute cu sos de hrean

Ouale umplute sunt un preparat de succes in orice ocazie. Incearca sa le faci cu sos de hrean , pentru o savoare deosebita. Se pregatesc usor, in doua 10 minute.


Ingrediente pentru oua umplute cu sos de hrean
 

 

  • 6 oua
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri ceapa tocata
  • 2 lingurite pasta de hrean
  • 2 linguri muraturi taiate marunt
  • 2 lingurite de mustar
  • sare dupa gust
  • paprica , masline, patrunjel sau arpagic pentru decorare


Cum se prepara ouale umplute cu sos de hrean


Fierbe ouale. Trebuie sa le fierbi suficient ca sa iasa tari. Raceste-le si decojeste-le. Taie ouale pe lungime , in doua jumatati. Scoate galbenusurile si pune-le separat, intr-un castron. Piseaza cu o furculita galbenusurile, pentru a le faramita bine. Pune apoi ceapa tocata marunt, maioneza, sosul de hrean, muraturile si mustarul.

Adauga sare dupa gust. Amesteca bine compozitia. Pune apoi compozitia in albusurile de oua. Foloseste paprica, masline, patrunjel sau arpagic ca sa le decorezi.


Cum se servesc ouale umplute cu sos de hrean


Se pun la frigider inainte de a fi servite.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului