Aperitive

#paine #usturoi #unt

Paine cu usturoi

Painea cu usturoi este un preparat usor de facut si iubit de toata lumea. Parfumata si crocanta, poate constitui un aperitiv ideal pentru o masa cu prietenii.


Ingrediente pentru painea cu usturoi
 

 

  • 175 grame unt
  • 6-8 catei de usturoi
  • 2 lingurite de patrunjel
  • 1 paine de tip bagheta


Cum se prepara painea cu usturoi


Usturoiul si patrunjelul trebuie taiate marunt (tocate), pentru a fi folosite mai tarziu.

Incalzeste apoi cuptorul la 230 grade Celsius. Intre timp, pune intr-o tigaie untul si lasa-l sa se topeasca pe foc. Adauga patrunjelul si usturoiul.

Taie bagheta in felii la marimea dorita de tine. Ar trebui in general ca feliile sa fie generoase. Unge-le apoi cu sosul de unt. Apoi pune-le pe gratar sau in cuptor pana capata o culoare aurie.


Cum se serveste painea cu usturoi


Se serveste calda, imediat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete