Aperitive

#pate #usturoi #florii #ceapa #peste

Pate de peste pentru Florii

Pentru aperitivul de Florii gateste un preparat inedit, foarte savuros si aromat. Pate -ul de peste nu necesita multe ingrediente , insa rezultatul este deosebit. Pate-ul de peste se serveste rece, cu paine prajita si usturoi .

 

Ingrediente pentru pate-ul de peste
 

 

Cum se prepara pate-ul de peste
 

Fierbe pestele in apa cu sare, timp de 2 ore. Adauga si ceapa. Mai lasa sa fiarba pana cand se topesc oasele.

Cand a fiert, scurge pestele de apa si mixeaza cu ajutorul unui blender . Amesteca bine pana obtii o pasta cremoasa. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Pate-ul de peste se depoziteaza in frigider.
 

Cum se serveste pate-ul de peste
 

Pate-ul de peste se serveste cu paine prajita si usturoi tocat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare