Aperitive

#rosii #parmezan #oregano #cuptor

Rosii cu parmezan la cuptor

Parmezanul ras si uleiul de masline transforma rosiile in aperitivul ideal pentru zilele de vara. Acest preparat poate fi servit si ca sandwich. Aseaza rosiile intre doua felii de paine taraneasca crocanta si vei obtine o gustare savuroasa.

 

Ingrediente pentru rosii cu parmezan la cuptor

 

  • 4 rosii, taiate orizontal
  • 100 grame parmezan ras
  • 1 lingura oregano
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline .

 

Cum se prepara rosiile cu parmezan la cuptor

 

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Intr-o tava, aseaza rosiile taiate. Adauga in fiecare felie de rosie parmezan, oregano, sare si piper. Stropeste apoi fiecare felie de rosie cu ulei de masline. Lasa rosiile la cuptor, timp de 15 minute.

 

Cum se servesc rosiile cu parmezan la cuptor

 

Rosiile cu parmezan la cuptor se servesc ca atare, alaturi de alte aperitive .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului