Salata de boeuf este un aperitiv excelent pentru petreceri, mai ales ca poate fi foarte usor ornata. Timpul de preparare este in jur de 30 de minute.
De ce ingrediente ai nevoie
- 2 morcovi
- 8 cartofi
- 1 borcan de gogosari in otet
- 1 borcan de castraveti in otet
- 1 cutie de mazare fiarta
- 200 grame piept de pui fiert
- 280 grame maioneaza
- sare
Cum se prepara
Se pun la fiert cartofii si morcovii. Cand au fiert se taie cubulete mici. Se taie gogosarii si castravetii in cubulete mici si se lasa la scurs. Se taie in cubulete si pieptul de pui fiert. Ingredientele tocate se amesteca apoi cu maioneza.
Dupa ce s-a obtinut o compozitie uniforma aceasta se pune pe un platou si se imbraca cu maioneza si se decoreaza dupa preferinte.
Cum se serveste
Se serveste rece.
Reteta oferita de www.bucataria-romaneasca.ro.