Bauturi

#espressor de cafea #espressor #cafea

5 motive sa-ti cumperi un espressor de cafea

Este impresionant sa vezi un barista cum prepara un espresso fara cusur din cafea macinata, in spatele unei masinarii ultra-sofisticate, dar espressoarele nu trebuie sa fie atat de complicate, pentru a te bucura si tu de o cafea buna, oricand, in intimitatea propriului camin.

Sa faci espresso acasa poata fi o pasiune plina de satisfactii, pe tot parcursul vietii. Uite de ce merita sa cumperi un espressor automat!

1. Prepari repede cafeaua, la prima ora a diminetii

Nu trebuie sa astepti la coada la un dozator sau sa te abati putin din drum pentru o cafea dimineata. O poti prepara usor acasa si astfel, te poti incadra mai usor in timpul pe care il ai la dispozitie. Nu degeaba espresso inseamna "rapid" in italiana.

Pentru preparare rapida cafea iti recomandam espressoare cafea: espressor bosch, espressor automat philips, semiautomat samus.

2. Poti prepara o multime de bauturi pe baza de cafea

in general, aceste espressoare cafea au diferite functii care iti permit sa prepari mai multe bauturi: cappucino, espresso lung, espreso scurt, cafea cu lapte, alte optiuni cudispozitiv spumare sistem cappuccino etc.

3. Ai mai mult control asupra cafelei pe care o bei

Tu alegi calitatea cafelei si doza pe care o preferei. Aceste lucruri te pun pe tine in control si iti aduc mai multe satisfactii legate de cafeaua pe care o bei zilnic.

Pentru mai mult control iti recomanda: semiautomat samus, setari de macinare avansate, espresor cafea delonghi, espressor manual.

4. Este mai ecologic sa ai propriul aparat cafea

In loc sa arunci in fiecare zi pahare de unica folosinta pe care le-ai cumparat cu un espreso, este mai sustenabil sa folosesti un espressor cafea.

Optiuni bune sunt: espressor automat krups espresseria, delonghi magnifica, espressor bosch tassimo, aparat cu filtru aquaclean si/ sau ecran tactil, tchibo cafissimo.

5. Inveti mai multe lucruri despre cafea

Cu cat bei mai multe cesti de cafea, cu atat devii mai experimentat, pentru ca intelegi ce bei si ce iti place mai mult. Acasa, cu un espressor personal, poti testa o multime de combinatii pana sa ajungi la reteta perfecta pentru tine.

Espressor cafea Krups EA810870, 1.6l, 15 bar Negru = 1149 lei

Pentru espressoare cafea cu ecran tactil, sistem cappuccino, oprire automata, rasnita cafea boabe, aparat cafea studio casa vizitati evoMAG.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului